07 jan

Jachtschotel en hangop met gemarineerde peer

Happy new year! 

Afgelopen weken hebben we nieuwe recepten uitgeprobeerd en gekookt voor de komende maanden. De lekkerste gerechten hebben we op het menu gezet de komende periode.

Deze week een heerlijke winterse jachtschotel. We gebruiken runderstoofvlees van boerderij de Jong. Het vlees laten we heerlijk sudderen en is de basis voor deze comfort food schotel. Dit wordt geserveerd met aardappelpuree en rode kool. 

Het nagerecht deze week is een frisse Hangop met peer in een winterse marinade. 

Wij maken ook dit gerecht met zoveel mogelijk eerlijke en biologische ingrediënten en stoppen er heel veel liefde in. 

Het hoofdgerecht is te bestellen voor 9,50 p.p, wanneer je meerdere maaltijden besteld, bieden we je een aantrekkelijke korting:

1 maaltijd         9.50

2 maaltijden   18.00 

3 maaltijden   26.50 

4 maaltijden   35.00  

Het nagerecht heeft een vaste prijs van 3,75.

Wij serveren de maaltijden in glazen schalen. De schalen kun je omruilen bij een volgende bestelling. Mocht je (even) niet bestellen,dan komen we de schalen bij je ophalen. 

Bestellen kan door uiterlijk zondag 9 januari onderstaand formulier in te vullen. Je kunt de maaltijden dan woensdag 12 januari of donderdag 13 januari komen afhalen op Gerard Doulaan 55 in Amstelveen. Bezorgen in Amstelveen is ook mogelijk voor 2,50 per adres. 

Veel liefs, 

Zoet & Peper 

Contact

Wil je iets bestellen? Of heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op. We helpen je graag.

Contactformulier