27 jan

Kip kerrie en witte chocolade panna cotta met passievrucht

Deze week staat er een heerlijke kip kerrie schotel met veel (verborgen) groenten op het menu. We gebruiken in dit recept de kippendijfilet, zodat de kip lekker mals en zacht blijft. Daarnaast verstoppen we er sperziebonen, broccoli en paprika in dit gerecht. Dit maakt het gerecht gezond en zeer smaakvol. 

Het nagerecht is een panna cotta met witte chocolade en passievrucht, hier hoef ik niets aan toe te voegen 🙂

Wij maken ook dit gerecht met zoveel mogelijk eerlijke en biologische ingrediënten en stoppen er heel veel liefde in. 

Het hoofdgerecht is te bestellen voor 9,50 p.p, wanneer je meerdere maaltijden besteld, bieden we je een aantrekkelijke korting:

1 maaltijd         9.50

2 maaltijden   18.00 

3 maaltijden   26.50 

4 maaltijden   35.00  

De panna cotta heeft een vaste prijs van 3,75.

Wij serveren de maaltijden in glazen schalen. De schalen kun je omruilen bij een volgende bestelling. Mocht je (even) niet bestellen, dan komen we de schalen bij je ophalen. 

Bestellen kan door uiterlijk zondag 30 januari onderstaand formulier in te vullen. Je kunt de maaltijden dan woensdag 2 februari of donderdag 3 februari komen afhalen op Gerard Doulaan 55 in Amstelveen. Bezorgen in Amstelveen is ook mogelijk voor 2,50 per adres. 

Veel liefs, 

Zoet & Peper 

Contact

Wil je iets bestellen? Of heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op. We helpen je graag.

Contactformulier